INLOGGEN
«»

Achteraf gezien

ACHTERAF GEZIEN

Je zou kunnen zeggen
Achteraf gezien
Heeft hij nooit bestaan

Hij is nooit geboren
Hij groeide nooit op
Hij is nooit doodgegaan

Je mag concluderen
Achteraf gezien
Heeft hij nooit bestaan

Hij heeft nooit liefgehad
Hij heeft nooit gestudeerd
Hij is nooit naar het buitenland gegaan

Ik vrees dat het waar is
Achteraf gezien
Heeft hij nooit bestaan

De voetsporen zijn uitgewist
De toekomst bestaat niet
En de herinneringen zijn vergaan

Achteraf gezien
Heeft hij nooit bestaan

Je dacht dat je hem zag komen
Maar in werkelijkheid
Zag je hem slechts gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Achteraf gezien ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.