INLOGGEN
«»

Vertrouwen

Gebruik je hart en ga weg van alle duisternissen en negatieve mensen die zich ermee voeden!
Bouw je cirkel van liefde en vertrouwen
Niets is sterker dan je liefdevolle hart
Gebruik je hart, wees het licht weed de liefde
Wees medeplichtigheid! Samen zijn!
Wees vriendschap, wees je eigen superheld
Wees de bouwer van een betere wereld , wees de grondlegger van je ketting
Laat je niet afleiden door slechteriken, energie is het sterkste wat er is
Verhoog je energie, verhoog je geest
Doe het goed!
Overloop vreugde en licht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vertrouwen ’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.