INLOGGEN
«»

Zorg jij dan beter voor jezelf?

“Zorg jij dan beter voor jezelf?”
Ja denk je dat ik expres mezelf hoog laat zitten,
nee natuurlijk niet.

Ik probeer het echt, maar ik ben moe.
Zie je dan niet hoe zwaar dit is?
Ik ben moe ik kan niet meer,
mijn hoofd doet pijn.

Ik pak mijn spullen en ren weg,
waarom reageer ik zo boos?
Ben ik dit echt?
Sorry, ik wil niet zo reageren,
ik ben dit niet meer.

Diabetes wint ik kan niet meer,
Ik ben moe, mijn hoofd doet pijn.
Het was goed bedoelt, dat weet ik.

Ik weet dat ik je pijn deed,
het spijt me, ik wil niet zo reageren
Ik kan niet meer nadenken,
mijn hoofd doet teveel pijn.

Ik kijk je aan en ziet dat je huilt.
Het doet me pijn om te zien,
maar ik loop toch weg.

Ik heb frisse lucht nodig.
Misschien werkt het wel,
en gaat die vreselijke hoofdpijn eindelijk weg.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Meike
Actief sinds: 12-09-2020Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht gaat over de ervaringen van iemand met diabetes. In dit gedicht is de bloedsuiker van het meisje te hoog. Als je bloedsuiker te hoog word kan je last krijgen van de volgende dingen: veel plassen, veel dorst hebben en houden vermoeid en lusteloos zijn, plotselinge humeurigheid, snel boos worden geen eetlust hebben of juist hongerig zijn. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zorg jij dan beter voor jezelf?’ van Meike zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.