INLOGGEN
«»

Ik droom van een nieuwe hemel en aarde

k droom van een nieuwe hemel en aarde,
waarop Uw gerechtigheid woont.
Geen machten zijn die in woede ontaarden,
niemand meer wordt gesmaad en gehoond.

Ik droom van een nieuwe hemel en aarde,
waar geen mens elkaar meer verbijt.
Ik daar ook mag zijn, die U in liefde bewaarde,
geen oorlogen zijn, geen haat en nijd.

Ik droom van een nieuwe hemel en aarde,
waar blijdschap is, geen tranen meer zijn.
Waar kleine onaanzienlijke mensen,
mogen schitteren voor Uw aanschijn.

Ik droom van een nieuwe hemel en aarde,
waar ik mag jubelen tot Gods lof.
Ik Hem mag prijzen, om dat Hij mij spaarde,
voorgoed mag wonen in Zijn Koninklijk hof.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik droom van een nieuwe hemel en aarde’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.