INLOGGEN
«»

Om op te eten!

Het liefst vrat ik hem op.....
Wat een stuk, met die bruinverbrande kop
Een prachtig afgetraind lijf in strakke,
vlotte kleding
Nee, veiligheidshalve geven we niet de vijf

Nou, daar kom IK aan: een volledig grijze
kuif, wel dan springerig haar
Ladders in mijn steunkousen, heus waar!
Een frame met een aantal valse kiezen
in mijn mond

Een uitgezakte buik..... Dom, dom, dom
maar al te graag eet ik die rond!
Maar samen lachen dat we kunnen!
Vlot en adequaat gaat hij m'n inkopen

runnen
In het luchtruim dat hij even vlot gaat
Mijn rollator die slechts een blokje om
maar beslaat.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Om op te eten!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.