INLOGGEN
«»

Het leven

De wereld ligt aan je voeten
Je hoeft je er alleen maar even doorheen te wroeten
Het is géén moeten je zult er niet vóór boeten
Haal alles uit het leven, want het duurt maar even
Geniet van elke dag
Alles kan en alles mag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Raphaela Pili
Actief sinds: 25-06-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven’ van Raphaela Pili zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.