INLOGGEN
«»

Keer op keer

Keer op keer

Mijn God en Heer
Hoort U mijn stem
Als ik keer op keer
In gebed tot Hem
Vraag om kracht
In de donkere nacht
Geef mij vrede
In mijn verslagen hart
Dan werkt dit mede
Aan een nieuwe start
Voor het verspreiden
In mijn omgeving
Om zo te vermijden
De koele beleving
Van de omgang
Met de medemens
Dat is in ’t belang
Van mijn ultieme wens

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Keer op keer’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.