INLOGGEN
«»

Rond rommelen

Ik rommel zo heerlijk in deze vrije uurtjes
rond; fijn de tijd aan mezelf en geleidelijk
aan weer gezond...

De zon doorwarmt in de woonkamer mij
Mijn lievelingsmuziek staat me heel zachtjes
bij

De tuindeur staat open voor veel frisse lucht
en sluit daarmee de rij.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rond rommelen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.