INLOGGEN
«»

eindelijk vrij

ik ben bang
al voor heel lang
ik heb pijn
en dat voelt niet fijn
maar hier is rust
ik zie de bomen, en de kust
het is zo mooi
ik voel me als een vogel die word vrijgelaten uit mijn kooi
ik voel me vrij
dat maakt me blij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

nina bras
Actief sinds: 27-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘eindelijk vrij’ van nina bras zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.