Kind in de wind

AfschiedIsNietWeggaan

Ik denk aan de bomen
De bomen
die ooit waaiden in de wind
De bron van het leven
Omdat ik wou leven
Net als de bomen
Ze schonken me leven
Tot ze moesten sterven
Sterven
voor een leven
Dat gedoemd is
om te sterven
Een leven dat beweegt in de wind
Mee met de wind
Wanneer de dood het leven vindt
De wind is het leven
De wind draagt de dood
Mee
Mee met het leven
Mee met de wind
Ik ben niet langer
Een kind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

AfschiedIsNietWeggaan (Actief sinds: 23-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kind in de wind’ van AfschiedIsNietWeggaan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.