INLOGGEN
«»

6g en corona


6g en corona


het is al
eonen geleden
uitgerold

wij hebben
levenslang op
6g gedold

alles is getimed en
gemeten met aarde als
database is niets vergeten

in vage overlevering
werd soms een
sluier opgelicht

door de bijzonder
techniek waren wij
al totaal afgeschrikt

ook toen was
knutselen met de natuur
echt spelen met vuur

wij kenden corona
uit haar vroeger
symbiotische leven

met dieren van
alle soorten uit de
meest vreemde streken

dat zij uit dat milieu
zouden muteren
bleek voor ons heel sneu

eindelijk komen nu ook
de vaccins boven water
6g was al nooit een prater


wil melker
08/05/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘6g en corona’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.