gevoelens niet kunnen uiten

Ditte

soms weet ik niet meer
hoe ik mijn gevoelens moet zeggen
het doet zeer
dat ik het niet uit kan leggen

soms weet ik niet hoe
ik mijn gevoel moet omschrijven
ik wordt moe
van het altijd sterk blijven

soms weet ik niet hoelang
ik nog sterk kan zijn
het maakt me bang
en het doet pijn

soms zou ik zo graag een keer
willen uithuilen in iemands armen
en daarna weer
de ander met een lach verwarmen

soms zou ik willen
dat iemand mijn verdriet
kon stillen
maar niemand die het ziet

soms wil ik even niet
mijn gevoelens kunnen verbergen
want niemand merkt verdriet
als ik het wegstopt


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ditte (Actief sinds: 19-10-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gevoelens niet kunnen uiten ’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.