INLOGGEN
«»

Jij blij, ik blij

Ik vind het lief dat je lief bent,
ik ben blij dat je blij kunt zijn.
Maar doe het ook voor jezelf,
niet alleen voor mij.

Ik hou van houden van,
dus je krijgt het ook terug.
Ik ben blij als ik geluk heb,
en gelukkig ben ik blij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Cedrych van Mourik
Actief sinds: 09-04-2020Informatie bij het gedicht:

Sending good vibes! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij blij, ik blij’ van Cedrych van Mourik zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.