INLOGGEN
«»

Tranen

Tranen zijn woorden die geschreven moeten woorden,
Ze laten zien wat je voelt,
Het zijn emoties die naar buiten moeten,
Elke traan heeft iets waardevols,
En niemand kan daar verandering in brengen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Alyssa Visserink
Actief sinds: 16-08-2019Informatie bij het gedicht:

Van Alyssa visser Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tranen’ van Alyssa Visserink zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.