Na corona de schade inhalen!

Dakoyria

Zodra corona voorbij is, haal ik de schade in!
Ik plof heerlijk op een terrasje met mijn aller-
liefste vriendin

Kijken naar door nood bedachte kapsels,
de allernieuwste modetrend
Hebben we nog verder zin, hoe zit het met de

centen? De knip met nog maar weinig erin.....
Gewoon wel dat vrije gevoel, gesloten vaak
nog de hele boel

Hoeveel tijd zou men nodig hebben om te
heropenen?
Ondanks overheidssteun toch veel zaken

failliet
Gezelliger maakt dit alles het niet
Delen we maar wat magazines met elkaar?

Alles werd zo allemachtig duur Sinds 'corona'
geldt dit bezwaar.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Na corona de schade inhalen!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.