Volle maan

Roel van Ekeris

De volle maan
Emoties in een achtbaan
Alsof het tij gaat keren
Energie zal enerveren

Je staat voor het raam
Donkere wolken komen en gaan
Je kijkt naar het hemellicht
Je hebt maankrakers in het zicht

Volle maan
Een lange nacht te gaan
Je weet dat het weer nu helder is
Tijd voor een belevenis

Je trekt je dagelijkse kloffie aan
Een gedachte zegt: “gaan”
Je bekijkt de maan en de sterren
Niets kan je de weg versperren

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Volle maan’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.