INLOGGEN
«»

samen

samen komen we er wel
samen zijn we al een stel
samen vechten voor elkaar
samen vlechten voor onze Saar
samen voor dat bijzondere gevoel
samen gaan we voor ons doel
samen leven we verder
en samen komen we verder en verder

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

aaliyah
Actief sinds: 05-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘samen’ van aaliyah zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.