INLOGGEN
«»

Depressief

Hoelang kan ik dit nog aan hoe lang kan ik zo nog leven,
Waarom duurt het toch zo lang en niet gewoon even
Gedachtes die rondspoken in mijn hoofd
En soms door leuke dingen even worden verdoofd
Denkend aan de leuke dingen dat is fijn
Maar dan weer die negatieve gedachtes en heb ik weer pijn
Ik wil die gedachtes elke keer weer stoppen
Want opgeven met het leven dat kan toch niet kloppen
Mensen maken veel meer nare dingen mee
En gaan er wel mee om dus mijn gedachtes zijn niet oke
Ik weet het goed te omschrijven en te vertellen
Maar waarom kan ik als het slecht gaat niet gewoon iemand bellen
Ik voel me dan bezwaard zwak en stom
En ik weet het die gedachten zijn krom
Ik moet er mee leren om te gaan
En zo snel mogelijk weer voor mijn geluk te gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

kovabu
Actief sinds: 22-12-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Depressief’ van kovabu zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.