INLOGGEN
«»

Je hart geraakt

Als je de schoonheid van iemands hart raakt,
heb je het niet goed
gedaan als mens.
Je hart geraakt
Een mens raken met
woorden kan heel vervelend
van invloed zijn.

Denk goed na voordat je
iets zegt of schrijft.

Je kan er zoveel spijt
van krijgen....
natuurlijk
kun je je excuus aanbieden,
maar je weet nooit of het
wordt geaccepteerd.

Denk goed na, het kan een hoop
ellende veroorzaken.... wees er
voorzichtig mee!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je hart geraakt’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.