INLOGGEN
«»

Angst

een zin is genoeg....
maar de impact is zo groot.....
waarom is wat ik je vroeg....
de grond verdwijnt langzaam....
opstaan en doorgaan is moeizaam.....
hoe is het mogelijk.....
eens was jij zo vrolijk.....

waar ging het mis?
wat ging er mis?
hoe nu verder?
vertel me hoe?

laat me maar even.....
het is beter zo....
is het nu voorbij....
niet meer jij bij mij.....
hoe is het mogelijk.....
eens was jij zo vrolijk.....

hoe gaat het beter?
Hoe gaan we verder?
Wat moet er gebeuren?
Zeg het me alsjeblieft.....

zal de zon weer schijnen?
Of zal de laatste hoop langzaam verdwijnen.....
positief blijft ik altijd.....
hoe donker het ook is.....
altijd is er weer een nieuwe dag.....
en kan ik hopelijk weer genieten van je lach.....

tot snel.......
ik hoop het wel.....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mark Medema
Actief sinds: 20-09-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Angst’ van Mark Medema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.