INLOGGEN
«»

Gedachtes

Even slikkend staar
ik uit het raam...

Vol met emoties en gedachtes
die in mijn hoofd
rond dwalen...

Even realiseer ik
me hoe mooi de
vogeltjes hun
vleugeltjes
bewegen op
de takjes
die uitsteken...

Ik zie een hommel
voorbij vliegen
die zijn route vliegt
op zoek naar nectar..

De achter deur
naar de tuin
staat op een kier..

De eerste zonnestralen
schijnen naar binnen...

Ik voel de bries
door de deur heen..

Ik hoor de vogeltjes
hun lenteliedjes fluiten

Een rilling glijd
langs mijn rug
gestreeld door de wind...

Ik ruik..
Ik proef..
Ik neem waar..

Ik accepteer het moment..

Het moment van:

hier en nu...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joanna Drunen
Actief sinds: 16-09-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedachtes’ van Joanna Drunen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.