INLOGGEN
«»

Toekomst zonder invulling

Hoe kan ik dichter bij mezelf komen?
Hoe vervul ik allereerst mijn eigen dromen?

Ik weet goed hoe ik er voor anderen moet zijn.
En het voorop stellen van andermans pijn.

Als ik voor mezelf kies, voel ik me een egoïst,
En er is altijd wel iemand die nog wat hulp mist...

In mijn leven tot nu heb ik nog geen hoofdrol gespeeld,
Alleen maar mijn liefde, kracht en energie aan andere toebedeeld.

Het werken aan mezelf gaat met harde keuzes gepaard,
Gevoelens en emoties blijven daarbij niet bespaard.

De komende periode vecht ik een nieuwe toekomst tegemoet,
Waarin ik als eerste mezelf met mijn liefde voedt.

Het wordt "sterke, gelukkige ik" in een fijne omgeving,
Waar anderen alleen deel van mogen zijn als aanvulling.

Een verbod voor invulling laat ik de rest van mijn leven gelden.
Gelieve je bij "de poort naar mijn toekomst" daarom eerst even te melden.




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Unfairtility Tale
Actief sinds: 24-05-2019Informatie bij het gedicht:

Mijn gevecht met mezelf bij een onvervulde kinderwens en alle confrontaties die daarmee gepaard naar boven komen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Toekomst zonder invulling’ van Unfairtility Tale zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.