INLOGGEN
«»

geloof ik in mezelf?

"Geloof ik in mezelf?"
Is voor mij een vraag
Soms voelt het vanzelfsprekend
En soms wil ik het te graag.

Mijn lichaam werkt nu al zo vaak,
niet meer met me mee.
Hoe meer ik op een "ja" hoop,
Hoe harder volgt de "nee"

Ik geloof in hoop en vertrouwen,
In liefde en geluk.
Alleen is richting mezelf,
al dat geloof een beetje stuk.

Dit komt terug in kleine stapjes,
Daar werk ik hard aan in ieder geval.
En er komt zeker weer een tijd aan,
Dat ik weer in mezelf geloven zal.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Unfairtility Tale
Actief sinds: 24-05-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘geloof ik in mezelf?’ van Unfairtility Tale zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.