INLOGGEN
«»

Een gesprek

Een geleerde was zij niet
maar communiceren op
zielsniveau kon zij
als geen ander
Ze had anderen meestal door
Keek rechtstreeks in hun hart
en durfde ook openlijk
uit te spreken wat zij zag
Een gesprek met haar kon de
een overrompelen en de
ander uitbundig doen
lachen van verbazing

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een gesprek’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.