INLOGGEN
«»

Haar verleden

Zij sprak niet graag over haar verleden
Ze was wel bewust dat het elk moment
overal kon opduiken
Tijd en plaats maar vooral de mensen
die daar toen een onderdeel van waren
Ze was altijd voorbereid op hun komst
zodat zij kon doen wat nodig was
om hen te laten weten dat zij verder
was gegaan en geen plannen had
om haar masker op te houden en
zich weer bij hen aan te sluiten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Haar verleden’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.