INLOGGEN
«»

Lekker in je vel

Als je lekker in je vel zit,
is het leven een stuk fijner
En voor dat fijne gevoel hoef en moet je niet afhankelijk van anderen zijn
Spiegel jezelf niet met andere mensen
Echt je hoeft niet beter te zijn dan de rest,
zolang jij lekker in je vel zit
Iedereen mag zijn mening hebben,
maar daar moet jij je niks van aantrekken
Laat hun mening niet de invloed hebben op jou zelfbeeld
Want vergeet nooit,
geluk zit in jouzelf en haal eruit wat erin zit.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lekker in je vel’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.