de kracht van autisme (1)

Peter Paul Doodkorte

ik ben speciaal
net zoals jij
ik kan wat ik doe
leer ook ervan
maak het verschil
met wie ik ben
trager misschien
of juist sneller

ik meet niet af
wie eerste is
of laatste misschien
wie er slimmer is
als ik maar delen mag
wat ik kan en doe
als vrienden samen
met jou groeien mag


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

Geschreven als onderdeel van een veel-luik over de kunst van autisme | maart 2019

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de kracht van autisme (1)’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.