Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Onbekende ik

Langs de Ramen van een miezerige woning in Lint , een laptop op een bureau, een jong meisje vol creativiteit ;
Een ideaal beeld zou je denken.
Een meisje , een dochter uit je dromen. Een goede richting op school, veel vrienden; toffe vrienden,sportief, relatief knap. Ouders denken dat ze een geweldig leven leidt. Al bij al leidt dit meisje een groot geheim. Vanbinnen zo klein als ze maar kan zijn. Helemaal in de knoop met zichzelf, bang van allerlei ideeën over haarzelf. Bang voor de toekomst, bang voor de dag die komt. Niemand die het ziet , niemand die het weet. Nobody can see haar leed. S’Avonds in haar bed wenend keer op keer . Tot op een dag , haar moeder doorbrak deze sfeer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Kamenzu
Actief sinds: 11-02-2019
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onbekende ik’ van Kamenzu zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.