INLOGGEN
«»

Ik zou wel: B

B: Voel je de spanning niet
als ik zeg dat ik zing?
IK ZING!
Voel je dan niet dat
mijn handen ZINGEN
en mijn mond ZWIJGT
voel je voel je voel je
dan niet dat ik geen
hoera zeg, maar toch ook
helemaal niet gelukkig ben
maar toch ook weer wel;
weet je wat VERDOMDZIJN
zeggen wil,
weet je, weet je dan niet
dat als ik vrouw ben en
jij man, de afscheidingen
purper zijn?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Sen
Actief sinds: 01-10-2018Informatie bij het gedicht:

op de springplank naar volwassenheid ca 1954 – 1958 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik zou wel: B’ van Jan Sen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.