INLOGGEN
«»

Wat gek toch.

Wat gek dat
als ik lang weg ben geweest,
ik dan praten kan
zoals ik altijd al gewild heb.
Wat gek dat
als ik mijn gewoonte
vergeten ben door
afwezigheid, ik dan
zeggen kan wat ik
al vaker had willen zeggen.
Wat gek dat ik
nu ik zo praat,
bijna niets zeggen kan
dan wat woorden maar
geen gedicht is dit
wat gek is dit
toch.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Sen
Actief sinds: 01-10-2018Informatie bij het gedicht:

op de springplank naar volwassenheid ca 1954 – 1958 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat gek toch.’ van Jan Sen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.