mijn maag.

Jan Sen

Mijn maag
vol stenen
zal ik
voor je dragen.

Mijn borsten
zullen wijdse
wijsheid
voor je schragen.

Ik weifel,
ik twijfel
mijn armen
zullen je langzaam
omsluiten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan Sen (Actief sinds: 01-10-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mijn maag.’ van Jan Sen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.