Een lotgenoot

Dakoyria

Hij werd vlot bij haar geïntroduceerd
Een nieuwe gast, die hetzelfde als zij
aan de ogen mankeert.....

Hij is nog prima bij stem en ook met zijn
gehoor is niets mis
Hij tettert haar wat antwoorden in de
oren, wat toch best wel intiem is

Bij verder navragen blijkt hij wel
twintig jaar jonger Toch is daar die klik
Zij ontroeren elkaar overduidelijk, zie ik

Hij vertelt over moderne hulpmiddelen,
waarvan zij nog geen weet heeft
Zij wordt goed op de hoogte gesteld,
een taak waarvan hij zich prima kweet

Zij nemen later afscheid van elkaar, helaas,
hij gaat nú alweer weg
Zij verheugt zich over een volgende keer,
met nog meer info Dat kan nuttig zijn zeg!

Dakoyria, 2018.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een lotgenoot’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.