INLOGGEN
«»

Help!

Oh help mij
woorden zijn moeilijk.
Oh steun mij
gedachten in mij maken
deel uit van tweedracht,
haard van veelzaad,
gespleten korst omvangen,
't hoofd zoals ik zei
als veeldracht, tweezaad.

Oh help mij, mijn handen
gaan ver uiteen
en steun mij, steun,
ik wil stut aan je hebben.

Oh zuiverheid,
hulpeloosheid en drachtig zaad
in mijn splijtkorstig hoofd,
je zegt dood,
maar leven juist is de remedie.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Sen
Actief sinds: 01-10-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Help!’ van Jan Sen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.