INLOGGEN
«»

De hele middag.

Ik heb heel de middag
naar je gekeken.
Ik heb zo lang naar je gekeken
dat ik je haar zag groeien,
je adem duizenden malen in en uit zag gaan,
je borsten heb ik
niet gekust, je lippen
niet gezien, maar je ogen,
o, je ogen
je ogen heb ik gegeten.
Zij zijn vuurballen in mij,
je benen rennen in mij
heen en weer, je
buik stijgt in mijn bloed,
meisje, meisje, wat heb ik naar je gekeken,
wat heb ik naar je gekeken.

Ik heb heel de middag naar je gekeken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Sen
Actief sinds: 01-10-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De hele middag.’ van Jan Sen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.