INLOGGEN
«»

Ik heb je te zeggen....

Ik heb je dit te zeggen:
spreek uit wat je spreken wilt.
Zie, de waarheid
de waarheid is dat
wat er is,
dat wat er is
is goed,
het is het enige goede.
Wat er niet is
hoef je niet te zien,
je hoeft het nimmer uit te spreken.

Ik heb je dit te zeggen:
zeg wat je zeggen wilt,
het zal goed zijn.

Dit is geen gedicht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Sen
Actief sinds: 01-10-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik heb je te zeggen....’ van Jan Sen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.