INLOGGEN
«»

Zorgen om morgen

Zorgen om morgen

Maak je geen zorgen
Om de dag van morgen
Want je bent geborgen
In Hem Die zal zorgen
Dat Hij de dag van morgen
Ook met liefde zal verzorgen

Blijf niet naar morgen staren
Laat al je zorgen varen
Want ondanks de gevaren
Zul je dan toch ervaren
Dat die woelige baren
Ook zullen bedaren

Blijft dit aardse leven
Je toch nog zorgen geven
Weet, alleen Hij is verheven
Die de dood ook heeft verdreven
Om de zorgen in je leven
In Zijn vaderhand te geven

Maak je daarom geen zorgen
Blijf niet langer staren
Naar de zorgen van morgen
Dan zul je vandaag ervaren
Dat de zorgen in je leven
Voor vandaag en morgen
Die aan Hem worden gegeven
Voorgoed worden opgeborgen
En je zult dan echt ervaren
Ik ben werkelijk geborgen
Ondanks angsten en gevaren
Want Hij zorgt ook voor morgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zorgen om morgen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.