INLOGGEN
«»

Opnieuw contact?

Ik hoor de hoop in jouw stem, zielsgraag wil je
me nog een bloemetje brengen
Wat daarmee dan weer overhoop wordt gehaald?
Ik kan het niet als uiterst vreugdevol bestemmen...

Ik zeg je vriendelijk dat dit telefoontje meer dan
voldoet Onvoorziene moed van jou die daartoe belt
Maar het kan en mag niet, beiden teveel gezond-
heidsklachten en je vrouw die je nog ziet.....

Respect naar elkaar is altijd nog volop daar
Heel voorzichtig een 'nee' uitgesproken maar.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Opnieuw contact?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.