INLOGGEN
«»

Hier is de bladzijde

Hier is een bladzijde
waarop we nog alleen
luisteren naar de stilte
die als een dikke dons
over mijn boeken heen ligt,
die riekt naar rozen, die
mijn pen doet lekken van
stilte;
stilte om de stilte,
de zoute stilte van de zee
de vriezende stilte van de
winter en daar tegenover
de stilte van de equator
die een zonnesteek is,
nee, dan de stilte buiten
de deur van deze wereld;
de stilte van het alom
heelal.
Ik vraag vijf minuten stilte
om naar deze stilte te
kunnen luisteren..........

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Sen
Actief sinds: 01-10-2018Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht staat in vette letters precies in het midden van één bladzijde. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hier is de bladzijde’ van Jan Sen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.