INLOGGEN
«»

Opmerkende ogen

Opmerkende ogen

Geef ons ogen die steeds bemerken
Hoe U in liefde ons blijft versterken
Bij benauwdheid, pijn en in smart
Vult U met Uw Geest ons hart
Waardoor het hart vervult met vuur
De schoonheid zie van de natuur
Als men op de fiets heerlijk geniet
Met in het hoofd een blijmoedig lied
Om U te eren voor alles wat U Schenkt
In genade steeds weer aan ons denkt
Door ons telkens weer op te wekken
De prachtige natuur te ontdekken
Die U ons ook als steun blijft geven
Om gesterkt dagelijks verder leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Opmerkende ogen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.