Je naaste

Gertjan van der Kraan

Je Naaste

Niemand bracht je nog van de wijs
Om Hem te dienen ging je op reis
Het onbekende ging je tegemoet
De mensen vonden het heel goed
Maar zelf beleefde je het zo niet
‘t Was voor je naaste met verdriet
Om daar wat rust en vrede te geven
In een door oorlog verwoest leven
Een land vol angst,terrorisme, pijn
Daar wilde je voor je naaste zijn
Je vertrouwde volledig op je Heer
Voor je ging zei je ons steeds weer
Kom ik niet thuis, denk dan hieraan
Eenmaal zal ik weer bij jullie staan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Het gevoel van een ouder

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je naaste’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.