De allereerste dansles

Dakoyria

We verrichtten onze allereerste danspasjes op
Chris Barber's muziek
Een roodgekleurd singletje draaide steeds rond
met "Old rugged cross", het klonk heel uniek

Volkomen ben ik vergeten hoe toch mijn eerste
danspartner heette...
Een bebrild, puisterig jongmens, blond van haren
Leiden aan hem meer dan besteed

Deze activiteit boeit je een bepaalde poos in je
leven en je verwacht dat dit eeuwig duren zal
De teruglik is prettig,, zálig wel al met al!
Deze periode komt nooit meer terug, ben je mál!


Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De allereerste dansles’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.