Fietsen

GerbenV

Fietsen
In weer en wind
Elke dag
Het is mijn straf
Het is mijn eer
ik kan het
Ik ben waardevol
Ik kan iets
Zien jullie het?
Het kost pijn en energie
Zelfkastijding
Ik word er niet blij van
Maar ik kan laten zien dat ik sterk ben
Ik ben iemand!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

GerbenV (Actief sinds: 23-05-2018)

Informatie bij het gedicht

Het gedicht gaat over mijn ex-vriendin, die elke dag een eind fietste naar de bus en dan door naar de universiteit

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Fietsen’ van GerbenV zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.