Gevoelens

Shannon Belluz

Gevoelens die er zijn,
doen me zoveel pijn.

Uit het diepst van mijn hart,
hoop ik op een nieuwe start.

Het vervelende gevoel,
dat vrienden niet weten hoe ik me voel.

Oordeel niet over blijdschap of verdriet,
want je weet de waarheid niet.

Het gevoel van verlies en pijn,
waarom moeten die er zijn.

Mijn hoofd is nooit leeg,
gevoelens en gedachten die ik erbij kreeg.

De dingen die zijn gebeurd,
heeft me vaak betreurd.

Ik heb besloten voor mezelf te gaan,
ik mag vrolijk en blij voor het leven gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Shannon Belluz (Actief sinds: 15-06-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevoelens’ van Shannon Belluz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.