INLOGGEN
«»

liefde van mij leven

de liefde van mijn leven
zij heeft mij pijn gedaan
zij heeft mijn hart gebroken
om mij daarna te verlaten

de liefde van mijn leven
kun je het niet zien
ik wil haar terug
breng haar terug

neem haar niet van me weg
want jij en niemand weet
wat zij voor mij betekent
de liefde van mijn leven

zij heeft mij alles gegeven
wat voor mij echte liefde is
zoals zij ook genomen heeft
wat verlatenliefde nemen kan

de liefde van mij leven
wat zij voor mij betekent
zal ik nooit kunnen vergeten
ook niet nu ik ouder word

ik zal altijd voor haar zijn
om haar eraan te herinneren
gisteren tot vandaag en morgen
dat ik nog steeds van haar hou

dus liefde van mij leven
haast je terug naar mij
breng haar alsjeblieft terug
de liefde van mijn leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Vrije interpretatie van "Love of y life"| Freddie Mercury | 6 mei 2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘liefde van mij leven’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.