INLOGGEN
«»

Bewondering voor geduld.

Bewondering voor geduld.

Een sterk karakter in geduld,
de kalmte die je daarmee bewaard
geeft een goed consult.

Rustig blijven in situaties
is het geheim
hoe je bent geaard,
realiseer
dat iedereen mens is
in alle variaties
blijf bedaard.

Haal diep adem
en vermijd de dwarsheid,
geen geprikkelde reactie
geduld is een schoonheid.

Rustig blijven en zéker niet overdrijven
een sterk karakter in geduld
is de aard van het beestje
die kalmte bewaard,
dan is in deze de bewondering
voor geduld geklaard.


~

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nolofanilo
Actief sinds: 25-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bewondering voor geduld.’ van Nolofanilo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.