Na regen komt zonneschijn

Tim Peters van Nijenhof

Verdrietig zijn is een lach en een traan.
Verdrietig zijn is vallen en opstaan.
Doorgaan tot de schaduw vervult word met licht.
Een eindeloze tunnel zonder zicht.
Vreugde is een lach en een traan.
Vreugde is een sprong in de lucht omdat alle ellende is vergaan.
Wolken breken open, het licht daalt op je neer.
Tranen vallen naar beneden, een regenboog gecreëerd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tim Peters van Nijenhof (Actief sinds: 19-04-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Na regen komt zonneschijn’ van Tim Peters van Nijenhof zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.

Om dit gedicht toe te voegen aan je favorieten dien je ingelogd te zijn. Log dus eerst in op de website. Als je nog geen account hebt, maak dan een account aan op deze website.