INLOGGEN
«»

Bén je het of niet?

Geregeld denk ik: Zie ik je nu daar staan?
Dan draai je wat naar me toe, ik besef
dat ik me aan het vergissen ben gegaan.....

Nog altijd ben ik zo gericht op jou, zelfs
al ben ik me daarvan niet bewust Au!
Nader bestuderend zie ik een stevige
meid, ongeveer jouw lichaamsbouw

Dezelfde haardracht, de nek vrij, kleding
van deze tijd
Kort erna gaat mijn interesse naar meer
praktische zaken

Gelukkig kan ik deze beelden wat kwijt
raken
Wie weet tot een volgende keer als ik je
herken in een ánder, weer!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bén je het of niet?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.