Hoofd als een radio

Vincent Oostrijck

Hoofd als een radio

Hij is een gebroken man
En hij is gemaakt
Van een goedkoop soort kunststof
Dat barst en afbrokkelt
En dat brandt

Zijn hoofd is een radio
Signalen komen binnen
In groten getale
De hele dag
En ze verwarren hem
Tot zijn hoofd ontploft

En het put hem uit

Kon hij maar degene zijn
Die jij zou willen

Kon hij maar degene zijn
Die aan alles voldoet
Wat er van hem wordt verlangt

Altijd

Altijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoofd als een radio’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.