INLOGGEN
«»

Waar richt ik me op?

Strikt genomen bestaat mijn leven uit nogal verval
Kanker, dementie, doodgaan... Het hakt erin, nogal
Vaak begeef ik me maar in leukere tijden, zo
onherroepelijk van vroeger Moet ik die soms mijden?

Is er mogelijk ook een tussengebied en zíe ik die
gewoonweg niet? Meest vlucht ik in muziek of lectuur
Is dit béter wel op den duur? Dat is dan wel eenzaam
en alleen... Tóch maar weer naar generatiegenoten heen?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waar richt ik me op?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.