INLOGGEN
«»

Oorlog in mijn Hoofd

Donkere dagen, koude nachten
Geweerschoten en explosies
Gehuil en geschreeuw
Pijn en verdriet
Honger en dorst
Een oorlogsgebied
Het is oorlog in mijn hoofd
alleen jij ziet dat niet
nee jij ziet het niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Undercover SPy
Actief sinds: 29-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Oorlog in mijn Hoofd’ van Undercover SPy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.